Over zorgpremie.net

Zorgpremie.net is een website die de informatie omtrent zorgverzekeringen transparant wilt aanbieden aan haar doelgroep. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan een zorginstelling. Door informatie aan te bieden aan onze bezoekers hopen wij hen te ondersteunen in het vergelijken van zorgverzekeraars en zorgverzekeringen. Wij hopen met objectieve en duidelijke informatie de bezoeker goed te kunnen informeren over de regels, voorwaarden en actuele veranderingen op het gebied van zorgverzekeringen en zorgaanbieders.

Hebt u vragen, opmerkingen en of suggesties? U kunt ons altijd bereiken op info@zorgpremie.net.

 • Bekijk hier een overzicht met alle zorgpremies 2018 op rij. Zo kunt u zien wat uw zorgpremie gaat zijn in 2018 en wat voor u het voordeligst is.


  Meer informatie »

 • Eens per jaar kunt u uw zorgverzekering veranderen. Voor het einde van het jaar krijgt u het nieuwe zorgpremie-aanbod van uw huidige verzekeraar. Overstappen kan dan voor 1 januari.

  Meer informatie »

 • We leggen graag uit wat het medicijnenbeleid van de zorgverzekeraars voor u betekent. Zodat u weet waar u aan toe bent in 2017 en gerust uw medicijnen kunt nemen.

  Meer informatie »

 • Het is van belang om te weten of u ingrepen waar u behoefte aan heeft vergoedt zult krijgen in 2017. We zetten de belangrijkste vergoedingen op een rij voor u.

  Meer informatie »